Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Boracay

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Boracay
Kans op regen
%
Vochtigheid Boracay
%

Boracay 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Filippijnen weer Klimaat in Boracay

Weet u niet zeker of het vandaag in Boracay, Filippijnen, gaat regenen? Wilt u het weer in Boracay per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Boracay zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Boracay weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Boracay op dit moment

Boracay is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Boracay woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Boracay, Filippijnen, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Boracay, ga dan naar het weer in Boracay in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Boracay zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Boracay, Filippijnen, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Boracay weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Boracay.

Als u alleen door Boracay trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Boracay. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Boracay per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Boracay.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Boracay u niet meer verrassen!

Het weer in Boracay - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Boracay?
De kans op regen in Boracay is %.
Wat is het weer op dit moment in Boracay?
Het weer op dit moment in Boracay is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Boracay?
De warmste maand van Boracay is mei met een gemiddelde temperatuur van 33°C.
Wat is de koudste maand in Boracay?
De koudste maand in Boracay is februari met een gemiddelde temperatuur van 23°C.

Vakantie in Boracay

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Boracay te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Boracay, kies er een uit en kies uw data.