Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Filippijnen

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Filippijnen
Kans op regen
%
Vochtigheid Filippijnen
%

Filippijnen weer Weersinformatie in Filippijnen

Weet u niet zeker of het vandaag in Filippijnen, gaat regenen? Wilt u het weer in Filippijnen per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Filippijnen zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Filippijnen weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Filippijnen op dit moment

Filippijnen is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Filippijnen woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Filippijnen, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Filippijnen in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Filippijnen weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Filippijnen, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Filippijnen weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Filippijnen.

Als u alleen door Filippijnen trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Filippijnen. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Filippijnen per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Filippijnen.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Filippijnen u niet meer verrassen!

Het weer in Filippijnen - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Filippijnen?
De kans op regen in Filippijnen is %.
Wat is het weer op dit moment in Filippijnen?
Het weer op dit moment in Filippijnen is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Filippijnen?
De warmste maand van Filippijnen is mei met een gemiddelde temperatuur van 33°C.
Wat is de koudste maand van Filippijnen?
De koudste maand in Filippijnen is februari met een gemiddelde temperatuur van 23°C.