Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Nagano

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Nagano
Kans op regen
%
Vochtigheid Nagano
%

Nagano 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Japan weer Klimaat in Nagano

Weet u niet zeker of het vandaag in Nagano, Japan, gaat regenen? Wilt u het weer in Nagano per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Nagano zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Nagano weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Nagano op dit moment

Nagano is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Nagano woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Nagano, Japan, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Nagano, ga dan naar het weer in Nagano in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Nagano zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Nagano, Japan, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Nagano weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Nagano.

Als u alleen door Nagano trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Nagano. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Nagano per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Nagano.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Nagano u niet meer verrassen!

Het weer in Nagano - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Nagano?
De kans op regen in Nagano is %.
Wat is het weer op dit moment in Nagano?
Het weer op dit moment in Nagano is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Nagano?
De warmste maand van Nagano is september met een gemiddelde temperatuur van 27°C.
Wat is de koudste maand in Nagano?
De koudste maand in Nagano is februari met een gemiddelde temperatuur van -7°C.

Vakantie in Nagano

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Nagano te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Nagano, kies er een uit en kies uw data.