Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Japan

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Japan
Kans op regen
%
Vochtigheid Japan
%

Japan weer Weersinformatie in Japan

Weet u niet zeker of het vandaag in Japan, gaat regenen? Wilt u het weer in Japan per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Japan zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Japan weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Japan op dit moment

Japan is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Japan woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Japan, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Japan in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Japan weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Japan, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Japan weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Japan.

Als u alleen door Japan trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Japan. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Japan per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Japan.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Japan u niet meer verrassen!

Het weer in Japan - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Japan?
De kans op regen in Japan is %.
Wat is het weer op dit moment in Japan?
Het weer op dit moment in Japan is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Japan?
De warmste maand van Japan is september met een gemiddelde temperatuur van 30°C.
Wat is de koudste maand van Japan?
De koudste maand in Japan is februari met een gemiddelde temperatuur van 3°C.