Het weer vandaag in Phnom Penh

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Phnom Penh
Kans op regen
%
Vochtigheid Phnom Penh
%

Cambodja weer Weersinformatie in Phnom Penh

Weet u niet zeker of het vandaag in Phnom Penh, Cambodja, gaat regenen? Wilt u het weer in Phnom Penh per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Phnom Penh zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Phnom Penh weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Phnom Penh op dit moment

Phnom Penh is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Phnom Penh woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Phnom Penh, Cambodja, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Phnom Penh in Juni pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Phnom Penh weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Phnom Penh, Cambodja, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Phnom Penh weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Phnom Penh.

Als u alleen door Phnom Penh trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Phnom Penh. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Phnom Penh per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Phnom Penh.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Phnom Penh u niet meer verrassen!

Het weer in Phnom Penh - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Phnom Penh?
De kans op regen in Phnom Penh is %.
Wat is het weer op dit moment in Phnom Penh?
Het weer op dit moment in Phnom Penh is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in Phnom Penh?
De warmste maand van Phnom Penh is april met een gemiddelde temperatuur van 36°C.
Wat is de koudste maand van Phnom Penh?
De koudste maand in Phnom Penh is februari met een gemiddelde temperatuur van 22°C.

Aangeboden Hotels in Phnom Penh

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Phnom Penh te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Phnom Penh, kies er een uit en kies uw data.