Grote steden in Cambodja
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Cambodja

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Cambodja
Kans op regen
%
Vochtigheid Cambodja
%

Cambodja weer Weersinformatie in Cambodja

Weet u niet zeker of het vandaag in Cambodja, gaat regenen? Wilt u het weer in Cambodja per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Cambodja zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Cambodja weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Cambodja op dit moment

Cambodja is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Cambodja woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Cambodja, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Cambodja in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Cambodja weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Cambodja, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Cambodja weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Cambodja.

Als u alleen door Cambodja trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Cambodja. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Cambodja per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Cambodja.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Cambodja u niet meer verrassen!

Het weer in Cambodja - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Cambodja?
De kans op regen in Cambodja is %.
Wat is het weer op dit moment in Cambodja?
Het weer op dit moment in Cambodja is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Cambodja?
De warmste maand van Cambodja is april met een gemiddelde temperatuur van 36°C.
Wat is de koudste maand van Cambodja?
De koudste maand in Cambodja is februari met een gemiddelde temperatuur van 22°C.
Provincies van Cambodja