Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Windhoek

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Windhoek
Kans op regen
%
Vochtigheid Windhoek
%

Windhoek 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Namibië weer Klimaat in Windhoek

Weet u niet zeker of het vandaag in Windhoek, Namibië, gaat regenen? Wilt u het weer in Windhoek per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Windhoek zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Windhoek weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Windhoek op dit moment

Windhoek is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Windhoek woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Windhoek, Namibië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Windhoek, ga dan naar het weer in Windhoek in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Windhoek zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Windhoek, Namibië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Windhoek weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Windhoek.

Als u alleen door Windhoek trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Windhoek. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Windhoek per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Windhoek.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Windhoek u niet meer verrassen!

Het weer in Windhoek - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Windhoek?
De kans op regen in Windhoek is %.
Wat is het weer op dit moment in Windhoek?
Het weer op dit moment in Windhoek is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Windhoek?
De warmste maand van Windhoek is met een gemiddelde temperatuur van 30°C.
Wat is de koudste maand in Windhoek?
De koudste maand in Windhoek is augustus met een gemiddelde temperatuur van 6°C.

Vakantie in Windhoek

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Windhoek te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Windhoek, kies er een uit en kies uw data.