Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Grote steden in Namibië
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Namibië

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Namibië
Kans op regen
%
Vochtigheid Namibië
%

Namibië weer Weersinformatie in Namibië

Weet u niet zeker of het vandaag in Namibië, gaat regenen? Wilt u het weer in Namibië per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Namibië zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Namibië weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Namibië op dit moment

Namibië is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Namibië woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Namibië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Namibië in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Namibië weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Namibië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Namibië weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Namibië.

Als u alleen door Namibië trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Namibië. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Namibië per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Namibië.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Namibië u niet meer verrassen!

Het weer in Namibië - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Namibië?
De kans op regen in Namibië is %.
Wat is het weer op dit moment in Namibië?
Het weer op dit moment in Namibië is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Namibië?
De warmste maand van Namibië is met een gemiddelde temperatuur van 30°C.
Wat is de koudste maand van Namibië?
De koudste maand in Namibië is augustus met een gemiddelde temperatuur van 6°C.
Provincies van Namibië