Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Pemba

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Pemba
Kans op regen
%
Vochtigheid Pemba
%

Pemba 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Mozambique weer Klimaat in Pemba

Weet u niet zeker of het vandaag in Pemba, Mozambique, gaat regenen? Wilt u het weer in Pemba per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Pemba zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Pemba weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Pemba op dit moment

Pemba is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Pemba woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Pemba, Mozambique, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Pemba, ga dan naar het weer in Pemba in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Pemba zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Pemba, Mozambique, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Pemba weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Pemba.

Als u alleen door Pemba trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Pemba. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Pemba per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Pemba.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Pemba u niet meer verrassen!

Het weer in Pemba - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Pemba?
De kans op regen in Pemba is %.
Wat is het weer op dit moment in Pemba?
Het weer op dit moment in Pemba is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Pemba?
De warmste maand van Pemba is met een gemiddelde temperatuur van 31°C.
Wat is de koudste maand in Pemba?
De koudste maand in Pemba is augustus met een gemiddelde temperatuur van 22°C.

Vakantie in Pemba

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Pemba te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Pemba, kies er een uit en kies uw data.