Het weer vandaag in Pemba

°
F
C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Pemba
Kans op regen
%
Vochtigheid Pemba
%

Pemba 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor meer details

Mozambique weer Weersinformatie in Pemba

Weet je niet zeker of het vandaag in Pemba gaat regenen? Wil je het weer in Pemba per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Pemba zien?

Je vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Pemba weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat je zoekt.

Weer in Pemba op dit moment

Pemba is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of je nu in Pemba woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd een goed idee om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Pemba Mozambique is °. De verwachte maximale temperatuur is ° De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Pemba in Augustus pagina.

Of je nu nog thuis zit en probeert jouw dag te plannen, of al onderweg bent en moet weten of je een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die jij nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt je voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat je kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Pembase weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als je de meest actuele weersinformatie in Pemba, Mozambique, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur weet je altijd wat je kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Pemba weervoorspelling

Als je grote plannen hebt voor de komende dagen dan kun jij jezelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Pemba.

Als je enkel door Pemba trekt kun je ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten. We kunnen je zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Pemba. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Pemba per maand te pakken en te presenteren kun je patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Pemba.

Zo kun je gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden je extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden je vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Pemba je niet meer verassen!

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Pemba te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan! Hier zijn de beste hotels in Pemba, kies er een uit en kies uw data.

5 sterrenhotel in Pemba
Diamonds Mequfi Beach Resort
hotel starshotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
4 sterrenhotel in Pemba
Avani Pemba Beach
hotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu