Grote steden in Mozambique
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Mozambique

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Mozambique
Kans op regen
%
Vochtigheid Mozambique
%

Mozambique weer Weersinformatie in Mozambique

Weet u niet zeker of het vandaag in Mozambique, gaat regenen? Wilt u het weer in Mozambique per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Mozambique zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Mozambique weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Mozambique op dit moment

Mozambique is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Mozambique woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Mozambique, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Mozambique in Juni pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Mozambique weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Mozambique, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Mozambique weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Mozambique.

Als u alleen door Mozambique trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Mozambique. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Mozambique per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Mozambique.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Mozambique u niet meer verrassen!

Het weer in Mozambique - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Mozambique?
De kans op regen in Mozambique is %.
Wat is het weer op dit moment in Mozambique?
Het weer op dit moment in Mozambique is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in Mozambique?
De warmste maand van Mozambique is februari met een gemiddelde temperatuur van 30°C.
Wat is de koudste maand van Mozambique?
De koudste maand in Mozambique is juli met een gemiddelde temperatuur van 16°C.
Provincies van Mozambique