Het weer vandaag in Mombasa

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Mombasa
Kans op regen
%
Vochtigheid Mombasa
%

Mombasa 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Kenia weer Weersinformatie in Mombasa

Weet u niet zeker of het vandaag in Mombasa, Kenia, gaat regenen? Wilt u het weer in Mombasa per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Mombasa zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Mombasa weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Mombasa op dit moment

Mombasa is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Mombasa woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Mombasa, Kenia, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Mombasa in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Mombasa weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Mombasa, Kenia, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Mombasa weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Mombasa.

Als u alleen door Mombasa trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Mombasa. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Mombasa per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Mombasa.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Mombasa u niet meer verrassen!

Het weer in Mombasa - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Mombasa?
De kans op regen in Mombasa is %.
Wat is het weer op dit moment in Mombasa?
Het weer op dit moment in Mombasa is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Mombasa?
De warmste maand van Mombasa is april met een gemiddelde temperatuur van 32°C.
Wat is de koudste maand van Mombasa?
De koudste maand in Mombasa is augustus met een gemiddelde temperatuur van 22°C.

Aangeboden Hotels in Mombasa

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Mombasa te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Mombasa, kies er een uit en kies uw data.