Grote steden in Coast
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Coast

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Coast
Kans op regen
%
Vochtigheid Coast
%

Kenia weer Weersinformatie in Coast

Weet u niet zeker of het vandaag in Coast, Kenia, gaat regenen? Wilt u het weer in Coast per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Coast zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Coast weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Coast op dit moment

Coast is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Coast woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Coast, Kenia, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Coast in Juni pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Coast weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Coast, Kenia, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Coast weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Coast.

Als u alleen door Coast trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Coast. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Coast per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Coast.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Coast u niet meer verrassen!

Het weer in Coast - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Coast?
De kans op regen in Coast is %.
Wat is het weer op dit moment in Coast?
Het weer op dit moment in Coast is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in Coast?
De warmste maand van Coast is februari met een gemiddelde temperatuur van 31°C.
Wat is de koudste maand van Coast?
De koudste maand in Coast is augustus met een gemiddelde temperatuur van 24°C.