Het weer vandaag in Addis Ababa

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Addis Ababa
Kans op regen
%
Vochtigheid Addis Ababa
%

Addis Ababa 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Ethiopië weer Weersinformatie in Addis Ababa

Weet u niet zeker of het vandaag in Addis Ababa, Ethiopië, gaat regenen? Wilt u het weer in Addis Ababa per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Addis Ababa zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Addis Ababa weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Addis Ababa op dit moment

Addis Ababa is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Addis Ababa woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Addis Ababa, Ethiopië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Addis Ababa in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Addis Ababa weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Addis Ababa, Ethiopië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Addis Ababa weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Addis Ababa.

Als u alleen door Addis Ababa trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Addis Ababa. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Addis Ababa per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Addis Ababa.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Addis Ababa u niet meer verrassen!

Het weer in Addis Ababa - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Addis Ababa?
De kans op regen in Addis Ababa is %.
Wat is het weer op dit moment in Addis Ababa?
Het weer op dit moment in Addis Ababa is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Addis Ababa?
De warmste maand van Addis Ababa is april met een gemiddelde temperatuur van 24°C.
Wat is de koudste maand van Addis Ababa?
De koudste maand in Addis Ababa is november met een gemiddelde temperatuur van 7°C.

Aangeboden Hotels in Addis Ababa

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Addis Ababa te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Addis Ababa, kies er een uit en kies uw data.