Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Grote steden in Ethiopië
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Ethiopië

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Ethiopië
Kans op regen
%
Vochtigheid Ethiopië
%

Ethiopië weer Klimaat in Ethiopië

Weet u niet zeker of het vandaag in Ethiopië, gaat regenen? Wilt u het weer in Ethiopië per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Ethiopië zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Ethiopië weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Ethiopië op dit moment

Ethiopië is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Ethiopië woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Ethiopië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Ethiopië, ga dan naar het weer in Ethiopië in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Ethiopië zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Ethiopië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Ethiopië weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Ethiopië.

Als u alleen door Ethiopië trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Ethiopië. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Ethiopië per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Ethiopië.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Ethiopië u niet meer verrassen!

Het weer in Ethiopië - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Ethiopië?
De kans op regen in Ethiopië is %.
Wat is het weer op dit moment in Ethiopië?
Het weer op dit moment in Ethiopië is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Ethiopië?
De warmste maand van Ethiopië is april met een gemiddelde temperatuur van 24°C.
Wat is de koudste maand in Ethiopië?
De koudste maand in Ethiopië is november met een gemiddelde temperatuur van 7°C.