Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Tsodilo

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Tsodilo
Kans op regen
%
Vochtigheid Tsodilo
%

Tsodilo 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Botswana weer Klimaat in Tsodilo

Weet u niet zeker of het vandaag in Tsodilo, Botswana, gaat regenen? Wilt u het weer in Tsodilo per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Tsodilo zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Tsodilo weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Tsodilo op dit moment

Tsodilo is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Tsodilo woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Tsodilo, Botswana, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Tsodilo, ga dan naar het weer in Tsodilo in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Tsodilo zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Tsodilo, Botswana, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Tsodilo weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Tsodilo.

Als u alleen door Tsodilo trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Tsodilo. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Tsodilo per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Tsodilo.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Tsodilo u niet meer verrassen!

Het weer in Tsodilo - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Tsodilo?
De kans op regen in Tsodilo is %.
Wat is het weer op dit moment in Tsodilo?
Het weer op dit moment in Tsodilo is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Tsodilo?
De warmste maand van Tsodilo is november met een gemiddelde temperatuur van 32°C.
Wat is de koudste maand in Tsodilo?
De koudste maand in Tsodilo is juli met een gemiddelde temperatuur van 10°C.