Grote steden in Botswana

Voor actuele weersverwachtingen kies een stad

Het weer vandaag in Botswana

°
F
C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Botswana
Kans op regen
%
Vochtigheid Botswana
%

Botswana (Gaborone) 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor meer details

Botswana weer Weersinformatie in Botswana

Weet je niet zeker of het vandaag in Botswana gaat regenen? Wil je het weer in Botswana per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Botswana zien?

Je vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Botswana weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat je zoekt.

Weer in Botswana op dit moment

Botswana is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of je nu in Botswana woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd een goed idee om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Botswana Botswana is °. De verwachte maximale temperatuur is ° De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Botswana in Augustus pagina.

Of je nu nog thuis zit en probeert jouw dag te plannen, of al onderweg bent en moet weten of je een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die jij nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt je voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat je kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Botswanase weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als je de meest actuele weersinformatie in Botswana, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur weet je altijd wat je kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Botswana weervoorspelling

Als je grote plannen hebt voor de komende dagen dan kun jij jezelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Botswana.

Als je enkel door Botswana trekt kun je ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten. We kunnen je zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Botswana. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Botswana per maand te pakken en te presenteren kun je patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Botswana.

Zo kun je gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden je extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden je vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Botswana je niet meer verassen!

Provincies van Botswana