Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Machu Picchu

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Machu Picchu
Kans op regen
%
Vochtigheid Machu Picchu
%

Machu Picchu 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Peru weer Weersinformatie in Machu Picchu

Weet u niet zeker of het vandaag in Machu Picchu, Peru, gaat regenen? Wilt u het weer in Machu Picchu per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Machu Picchu zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Machu Picchu weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Machu Picchu op dit moment

Machu Picchu is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Machu Picchu woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Machu Picchu, Peru, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Machu Picchu in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Machu Picchu weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Machu Picchu, Peru, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Machu Picchu weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Machu Picchu.

Als u alleen door Machu Picchu trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Machu Picchu. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Machu Picchu per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Machu Picchu.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Machu Picchu u niet meer verrassen!

Het weer in Machu Picchu - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Machu Picchu?
De kans op regen in Machu Picchu is %.
Wat is het weer op dit moment in Machu Picchu?
Het weer op dit moment in Machu Picchu is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Machu Picchu?
De warmste maand van Machu Picchu is oktober met een gemiddelde temperatuur van 17°C.
Wat is de koudste maand van Machu Picchu?
De koudste maand in Machu Picchu is juli met een gemiddelde temperatuur van 3°C.