Het weer vandaag in Punta Arenas

°
F
C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Punta Arenas
Kans op regen
%
Vochtigheid Punta Arenas
%

Punta Arenas 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor meer details

Chili weer Weersinformatie in Punta Arenas

Weet je niet zeker of het vandaag in Punta Arenas gaat regenen? Wil je het weer in Punta Arenas per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Punta Arenas zien?

Je vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Punta Arenas weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat je zoekt.

Weer in Punta Arenas op dit moment

Punta Arenas is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of je nu in Punta Arenas woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd een goed idee om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Punta Arenas Chili is °. De verwachte maximale temperatuur is ° De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Punta Arenas in September pagina.

Of je nu nog thuis zit en probeert jouw dag te plannen, of al onderweg bent en moet weten of je een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die jij nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt je voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat je kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Punta Arenasse weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als je de meest actuele weersinformatie in Punta Arenas, Chili, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur weet je altijd wat je kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Punta Arenas weervoorspelling

Als je grote plannen hebt voor de komende dagen dan kun jij jezelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Punta Arenas.

Als je enkel door Punta Arenas trekt kun je ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten. We kunnen je zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Punta Arenas. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Punta Arenas per maand te pakken en te presenteren kun je patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Punta Arenas.

Zo kun je gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden je extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden je vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Punta Arenas je niet meer verassen!

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Punta Arenas te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan! Hier zijn de beste hotels in Punta Arenas, kies er een uit en kies uw data.

5 sterrenhotel in Punta Arenas
Hotel Dreams del Estrecho
hotel starshotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
4 sterrenhotel in Punta Arenas
Best Western Hotel Finis Terrae
hotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
3 sterrenhotel in Punta Arenas
Hotel Los Navegantes
hotel starshotel starshotel stars
Boek Nu