Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Grote steden in Roraima
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Roraima

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Roraima
Kans op regen
%
Vochtigheid Roraima
%

Roraima 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur
Zoeken naar andere steden

Brazilië weer Klimaat in Roraima

Weet u niet zeker of het vandaag in Roraima, Brazilië, gaat regenen? Wilt u het weer in Roraima per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Roraima zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Roraima weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Roraima op dit moment

Roraima is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Roraima woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Roraima, Brazilië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Roraima, ga dan naar het weer in Roraima in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Roraima zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Roraima, Brazilië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Roraima weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Roraima.

Als u alleen door Roraima trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Roraima. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Roraima per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Roraima.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Roraima u niet meer verrassen!

Het weer in Roraima - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Roraima?
De kans op regen in Roraima is %.
Wat is het weer op dit moment in Roraima?
Het weer op dit moment in Roraima is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Roraima?
De warmste maand van Roraima is april met een gemiddelde temperatuur van 35°C.
Wat is de koudste maand in Roraima?
De koudste maand in Roraima is augustus met een gemiddelde temperatuur van 22°C.