Het weer vandaag in Curitiba

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Curitiba
Kans op regen
%
Vochtigheid Curitiba
%

Curitiba 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Brazilië weer Weersinformatie in Curitiba

Weet u niet zeker of het vandaag in Curitiba, Brazilië, gaat regenen? Wilt u het weer in Curitiba per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Curitiba zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Curitiba weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Curitiba op dit moment

Curitiba is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Curitiba woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Curitiba, Brazilië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Curitiba in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Curitiba weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Curitiba, Brazilië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Curitiba weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Curitiba.

Als u alleen door Curitiba trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Curitiba. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Curitiba per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Curitiba.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Curitiba u niet meer verrassen!

Het weer in Curitiba - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Curitiba?
De kans op regen in Curitiba is %.
Wat is het weer op dit moment in Curitiba?
Het weer op dit moment in Curitiba is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Curitiba?
De warmste maand van Curitiba is februari met een gemiddelde temperatuur van 26°C.
Wat is de koudste maand van Curitiba?
De koudste maand in Curitiba is juli met een gemiddelde temperatuur van 10°C.

Aangeboden Hotels in Curitiba

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Curitiba te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Curitiba, kies er een uit en kies uw data.