Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Grote steden in Tuvalu
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Tuvalu

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Tuvalu
Kans op regen
%
Vochtigheid Tuvalu
%

Tuvalu weer Weersinformatie in Tuvalu

Weet u niet zeker of het vandaag in Tuvalu, gaat regenen? Wilt u het weer in Tuvalu per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Tuvalu zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Tuvalu weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Tuvalu op dit moment

Tuvalu is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Tuvalu woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Tuvalu, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Tuvalu in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Tuvalu weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Tuvalu, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Tuvalu weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Tuvalu.

Als u alleen door Tuvalu trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Tuvalu. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Tuvalu per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Tuvalu.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Tuvalu u niet meer verrassen!

Het weer in Tuvalu - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Tuvalu?
De kans op regen in Tuvalu is %.
Wat is het weer op dit moment in Tuvalu?
Het weer op dit moment in Tuvalu is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Tuvalu?
De warmste maand van Tuvalu is februari met een gemiddelde temperatuur van 29°C.
Wat is de koudste maand van Tuvalu?
De koudste maand in Tuvalu is februari met een gemiddelde temperatuur van 28°C.