Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Grote steden in Niue
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Niue

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Niue
Kans op regen
%
Vochtigheid Niue
%

Niue (Alofi) 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Niue weer Weersinformatie in Niue

Weet u niet zeker of het vandaag in Niue, gaat regenen? Wilt u het weer in Niue per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Niue zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Niue weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Niue op dit moment

Niue is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Niue woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Niue, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Niue in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Niue weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Niue, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Niue weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Niue.

Als u alleen door Niue trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Niue. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Niue per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Niue.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Niue u niet meer verrassen!

Het weer in Niue - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Niue?
De kans op regen in Niue is %.
Wat is het weer op dit moment in Niue?
Het weer op dit moment in Niue is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Niue?
De warmste maand van Niue is februari met een gemiddelde temperatuur van 28°C.
Wat is de koudste maand van Niue?
De koudste maand in Niue is augustus met een gemiddelde temperatuur van 24°C.