Het weer vandaag in Wellington

F
C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Wellington
Kans op regen
%
Vochtigheid Wellington
%

Wellington 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor meer details

Nieuw Zeeland weer Weersinformatie in Wellington

Weet u niet zeker of het vandaag in Wellington gaat regenen? Wilt u het weer in Wellington per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Wellington zien?

U vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Wellington weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Wellington op dit moment

Wellington is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Wellington woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Wellington, Nieuw Zeeland is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Wellington in December pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Wellingtonse weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als u de meest actuele weersinformatie in Wellington, Nieuw Zeeland, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet je altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Wellington weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Wellington.

Als u alleen enkel door Wellington trekt kun kunt u ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Wellington. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Wellington per maand te pakken en te presenteren kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Wellington.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Wellington u niet meer verassen!

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Wellington te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan! Hier zijn de beste hotels in Wellington, kies er een uit en kies uw data.

5 sterrenhotel in Wellington
Grand Dédale Country House
hotel starshotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
5 sterrenhotel in Wellington
Zenith Boutique Lodge & Spa
hotel starshotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
4 sterrenhotel in Wellington
Au d'Hex Estate
hotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
4 sterrenhotel in Wellington
Quest On Lambton Serviced Apartments
hotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
4 sterrenhotel in Wellington
The Old Vicarage
hotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
3 sterrenhotel in Wellington
Cummings Guesthouse
hotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
3 sterrenhotel in Wellington
Harbour City Motor Inn
hotel starshotel starshotel stars
Boek Nu