Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Palmerston North

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Palmerston North
Kans op regen
%
Vochtigheid Palmerston North
%

Nieuw Zeeland weer Weersinformatie in Palmerston North

Weet u niet zeker of het vandaag in Palmerston North, Nieuw Zeeland, gaat regenen? Wilt u het weer in Palmerston North per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Palmerston North zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Palmerston North weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Palmerston North op dit moment

Palmerston North is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Palmerston North woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Palmerston North, Nieuw Zeeland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Palmerston North in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Palmerston North weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Palmerston North, Nieuw Zeeland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Palmerston North weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Palmerston North.

Als u alleen door Palmerston North trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Palmerston North. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Palmerston North per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Palmerston North.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Palmerston North u niet meer verrassen!

Het weer in Palmerston North - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Palmerston North?
De kans op regen in Palmerston North is %.
Wat is het weer op dit moment in Palmerston North?
Het weer op dit moment in Palmerston North is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Palmerston North?
De warmste maand van Palmerston North is februari met een gemiddelde temperatuur van 22°C.
Wat is de koudste maand van Palmerston North?
De koudste maand in Palmerston North is augustus met een gemiddelde temperatuur van 4°C.

Aangeboden Hotels in Palmerston North

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Palmerston North te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Palmerston North, kies er een uit en kies uw data.