Het weer vandaag in Cairns

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Cairns
Kans op regen
%
Vochtigheid Cairns
%

Cairns 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Australië weer Weersinformatie in Cairns

Weet u niet zeker of het vandaag in Cairns, Australië, gaat regenen? Wilt u het weer in Cairns per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Cairns zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Cairns weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Cairns op dit moment

Cairns is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Cairns woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Cairns, Australië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Cairns in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Cairns weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Cairns, Australië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Cairns weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Cairns.

Als u alleen door Cairns trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Cairns. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Cairns per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Cairns.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Cairns u niet meer verrassen!

Het weer in Cairns - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Cairns?
De kans op regen in Cairns is %.
Wat is het weer op dit moment in Cairns?
Het weer op dit moment in Cairns is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Cairns?
De warmste maand van Cairns is februari met een gemiddelde temperatuur van 29°C.
Wat is de koudste maand van Cairns?
De koudste maand in Cairns is september met een gemiddelde temperatuur van 18°C.

Aangeboden Hotels in Cairns

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Cairns te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Cairns, kies er een uit en kies uw data.