Het weer vandaag in Houston

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Houston
Kans op regen
%
Vochtigheid Houston
%

Houston 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

USA weer Weersinformatie in Houston

Weet u niet zeker of het vandaag in Houston, USA, gaat regenen? Wilt u het weer in Houston per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Houston zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Houston weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Houston op dit moment

Houston is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Houston woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Houston, USA, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Houston in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Houston weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Houston, USA, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Houston weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Houston.

Als u alleen door Houston trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Houston. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Houston per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Houston.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Houston u niet meer verrassen!

Het weer in Houston - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Houston?
De kans op regen in Houston is %.
Wat is het weer op dit moment in Houston?
Het weer op dit moment in Houston is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Houston?
De warmste maand van Houston is augustus met een gemiddelde temperatuur van 34°C.
Wat is de koudste maand van Houston?
De koudste maand in Houston is februari met een gemiddelde temperatuur van 7°C.