Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in New York

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind New York
Kans op regen
%
Vochtigheid New York
%

New York 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

USA weer Weersinformatie in New York

Weet u niet zeker of het vandaag in New York, USA, gaat regenen? Wilt u het weer in New York per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in New York zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “New York weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in New York op dit moment

New York is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in New York woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in New York, USA, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in New York in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle New York weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in New York, USA, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

New York weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor New York.

Als u alleen door New York trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in New York. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van New York per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in New York.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in New York u niet meer verrassen!

Het weer in New York - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in New York?
De kans op regen in New York is %.
Wat is het weer op dit moment in New York?
Het weer op dit moment in New York is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in New York?
De warmste maand van New York is augustus met een gemiddelde temperatuur van 28°C.
Wat is de koudste maand van New York?
De koudste maand in New York is februari met een gemiddelde temperatuur van -4°C.