Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Boston

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Boston
Kans op regen
%
Vochtigheid Boston
%

Boston 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

USA weer Weersinformatie in Boston

Weet u niet zeker of het vandaag in Boston, USA, gaat regenen? Wilt u het weer in Boston per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Boston zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Boston weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Boston op dit moment

Boston is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Boston woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Boston, USA, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Boston in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Boston weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Boston, USA, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Boston weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Boston.

Als u alleen door Boston trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Boston. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Boston per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Boston.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Boston u niet meer verrassen!

Het weer in Boston - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Boston?
De kans op regen in Boston is %.
Wat is het weer op dit moment in Boston?
Het weer op dit moment in Boston is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Boston?
De warmste maand van Boston is augustus met een gemiddelde temperatuur van 27°C.
Wat is de koudste maand van Boston?
De koudste maand in Boston is februari met een gemiddelde temperatuur van -6°C.