Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Bonaire

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Bonaire
Kans op regen
%
Vochtigheid Bonaire
%

Bonaire 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Nederlandse Antillen weer Weersinformatie in Bonaire

Weet u niet zeker of het vandaag in Bonaire, Nederlandse Antillen, gaat regenen? Wilt u het weer in Bonaire per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Bonaire zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Bonaire weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Bonaire op dit moment

Bonaire is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Bonaire woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Bonaire, Nederlandse Antillen, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Bonaire in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Bonaire weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Bonaire, Nederlandse Antillen, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Bonaire weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Bonaire.

Als u alleen door Bonaire trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Bonaire. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Bonaire per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Bonaire.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Bonaire u niet meer verrassen!

Het weer in Bonaire - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Bonaire?
De kans op regen in Bonaire is %.
Wat is het weer op dit moment in Bonaire?
Het weer op dit moment in Bonaire is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Bonaire?
De warmste maand van Bonaire is september met een gemiddelde temperatuur van 29°C.
Wat is de koudste maand van Bonaire?
De koudste maand in Bonaire is maart met een gemiddelde temperatuur van 25°C.