Het weer vandaag in Tijuana

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Tijuana
Kans op regen
%
Vochtigheid Tijuana
%

Tijuana 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Mexico weer Weersinformatie in Tijuana

Weet u niet zeker of het vandaag in Tijuana, Mexico, gaat regenen? Wilt u het weer in Tijuana per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Tijuana zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Tijuana weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Tijuana op dit moment

Tijuana is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Tijuana woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Tijuana, Mexico, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Tijuana in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Tijuana weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Tijuana, Mexico, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Tijuana weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Tijuana.

Als u alleen door Tijuana trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Tijuana. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Tijuana per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Tijuana.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Tijuana u niet meer verrassen!

Het weer in Tijuana - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Tijuana?
De kans op regen in Tijuana is %.
Wat is het weer op dit moment in Tijuana?
Het weer op dit moment in Tijuana is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Tijuana?
De warmste maand van Tijuana is september met een gemiddelde temperatuur van 27°C.
Wat is de koudste maand van Tijuana?
De koudste maand in Tijuana is februari met een gemiddelde temperatuur van 10°C.

Aangeboden Hotels in Tijuana

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Tijuana te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Tijuana, kies er een uit en kies uw data.