Grote steden in Haïti
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Haïti

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Haïti
Kans op regen
%
Vochtigheid Haïti
%

Haïti weer Weersinformatie in Haïti

Weet u niet zeker of het vandaag in Haïti, gaat regenen? Wilt u het weer in Haïti per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Haïti zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Haïti weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Haïti op dit moment

Haïti is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Haïti woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Haïti, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Haïti in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Haïti weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Haïti, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Haïti weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Haïti.

Als u alleen door Haïti trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Haïti. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Haïti per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Haïti.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Haïti u niet meer verrassen!

Het weer in Haïti - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Haïti?
De kans op regen in Haïti is %.
Wat is het weer op dit moment in Haïti?
Het weer op dit moment in Haïti is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Haïti?
De warmste maand van Haïti is september met een gemiddelde temperatuur van 31°C.
Wat is de koudste maand van Haïti?
De koudste maand in Haïti is februari met een gemiddelde temperatuur van 18°C.