Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Grote steden in Guatemala
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Guatemala

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Guatemala
Kans op regen
%
Vochtigheid Guatemala
%

Guatemala weer Klimaat in Guatemala

Weet u niet zeker of het vandaag in Guatemala, gaat regenen? Wilt u het weer in Guatemala per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Guatemala zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Guatemala weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Guatemala op dit moment

Guatemala is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Guatemala woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Guatemala, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Guatemala, ga dan naar het weer in Guatemala in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Guatemala zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Guatemala, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Guatemala weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Guatemala.

Als u alleen door Guatemala trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Guatemala. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Guatemala per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Guatemala.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Guatemala u niet meer verrassen!

Het weer in Guatemala - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Guatemala?
De kans op regen in Guatemala is %.
Wat is het weer op dit moment in Guatemala?
Het weer op dit moment in Guatemala is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Guatemala?
De warmste maand van Guatemala is mei met een gemiddelde temperatuur van 27°C.
Wat is de koudste maand in Guatemala?
De koudste maand in Guatemala is februari met een gemiddelde temperatuur van 12°C.