Grote steden in Wales

Voor actuele weersverwachtingen kies een stad

Het weer vandaag in Wales

F
C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Wales
Kans op regen
%
Vochtigheid Wales
%

Wales (Cardiff) 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor meer details

Wales weer Weersinformatie in Wales

Weet je niet zeker of het vandaag in Wales gaat regenen? Wil je het weer in Wales per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Wales zien?

Je vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Wales weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat je zoekt.

Weer in Wales op dit moment

Wales is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of je nu in Wales woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd een goed idee om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Wales Wales is . De verwachte maximale temperatuur is ° De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Wales in Oktober pagina.

Of je nu nog thuis zit en probeert jouw dag te plannen, of al onderweg bent en moet weten of je een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die jij nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt je voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat je kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Walesse weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als je de meest actuele weersinformatie in Wales, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur weet je altijd wat je kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Wales weervoorspelling

Als je grote plannen hebt voor de komende dagen dan kun jij jezelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Wales.

Als je enkel door Wales trekt kun je ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten. We kunnen je zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Wales. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Wales per maand te pakken en te presenteren kun je patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Wales.

Zo kun je gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden je extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden je vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Wales je niet meer verassen!