Het weer vandaag in St Gallen

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind St Gallen
Kans op regen
%
Vochtigheid St Gallen
%

Zwitserland weer Weersinformatie in St Gallen

Weet u niet zeker of het vandaag in St Gallen, Zwitserland, gaat regenen? Wilt u het weer in St Gallen per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in St Gallen zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “St Gallen weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in St Gallen op dit moment

St Gallen is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in St Gallen woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in St Gallen, Zwitserland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in St Gallen in Juni pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle St Gallen weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in St Gallen, Zwitserland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

St Gallen weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor St Gallen.

Als u alleen door St Gallen trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in St Gallen. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van St Gallen per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in St Gallen.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in St Gallen u niet meer verrassen!

Het weer in St Gallen - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in St Gallen?
De kans op regen in St Gallen is %.
Wat is het weer op dit moment in St Gallen?
Het weer op dit moment in St Gallen is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in St Gallen?
De warmste maand van St Gallen is augustus met een gemiddelde temperatuur van 23°C.
Wat is de koudste maand van St Gallen?
De koudste maand in St Gallen is maart met een gemiddelde temperatuur van -4°C.