Het weer vandaag in Biel

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Biel
Kans op regen
%
Vochtigheid Biel
%

Biel 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Zwitserland weer Weersinformatie in Biel

Weet u niet zeker of het vandaag in Biel, Zwitserland, gaat regenen? Wilt u het weer in Biel per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Biel zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Biel weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Biel op dit moment

Biel is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Biel woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Biel, Zwitserland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Biel in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Biel weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Biel, Zwitserland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Biel weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Biel.

Als u alleen door Biel trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Biel. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Biel per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Biel.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Biel u niet meer verrassen!

Het weer in Biel - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Biel?
De kans op regen in Biel is %.
Wat is het weer op dit moment in Biel?
Het weer op dit moment in Biel is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Biel?
De warmste maand van Biel is augustus met een gemiddelde temperatuur van 23°C.
Wat is de koudste maand van Biel?
De koudste maand in Biel is februari met een gemiddelde temperatuur van -3°C.

Aangeboden Hotels in Biel

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Biel te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Biel, kies er een uit en kies uw data.