Het weer vandaag in Nonius

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Nonius
Kans op regen
%
Vochtigheid Nonius
%

Nonius 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Zwitserland weer Weersinformatie in Nonius

Weet u niet zeker of het vandaag in Nonius, Zwitserland, gaat regenen? Wilt u het weer in Nonius per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Nonius zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Nonius weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Nonius op dit moment

Nonius is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Nonius woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Nonius, Zwitserland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Nonius in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Nonius weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Nonius, Zwitserland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Nonius weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Nonius.

Als u alleen door Nonius trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Nonius. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Nonius per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Nonius.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Nonius u niet meer verrassen!

Het weer in Nonius - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Nonius?
De kans op regen in Nonius is %.
Wat is het weer op dit moment in Nonius?
Het weer op dit moment in Nonius is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Nonius?
De warmste maand van Nonius is augustus met een gemiddelde temperatuur van 22°C.
Wat is de koudste maand van Nonius?
De koudste maand in Nonius is februari met een gemiddelde temperatuur van -4°C.