Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Thun

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Thun
Kans op regen
%
Vochtigheid Thun
%

Thun 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Zwitserland weer Weersinformatie in Thun

Weet u niet zeker of het vandaag in Thun, Zwitserland, gaat regenen? Wilt u het weer in Thun per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Thun zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Thun weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Thun op dit moment

Thun is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Thun woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Thun, Zwitserland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Thun in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Thun weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Thun, Zwitserland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Thun weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Thun.

Als u alleen door Thun trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Thun. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Thun per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Thun.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Thun u niet meer verrassen!

Het weer in Thun - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Thun?
De kans op regen in Thun is %.
Wat is het weer op dit moment in Thun?
Het weer op dit moment in Thun is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Thun?
De warmste maand van Thun is augustus met een gemiddelde temperatuur van 20°C.
Wat is de koudste maand van Thun?
De koudste maand in Thun is maart met een gemiddelde temperatuur van -8°C.

Aangeboden Hotels in Thun

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Thun te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Thun, kies er een uit en kies uw data.