Het weer vandaag in Palma

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Palma
Kans op regen
%
Vochtigheid Palma
%

Palma 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Spanje weer Weersinformatie in Palma

Weet u niet zeker of het vandaag in Palma, Spanje, gaat regenen? Wilt u het weer in Palma per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Palma zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Palma weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Palma op dit moment

Palma is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Palma woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Palma, Spanje, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Palma in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Palma weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Palma, Spanje, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Palma weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Palma.

Als u alleen door Palma trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Palma. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Palma per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Palma.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Palma u niet meer verrassen!

Het weer in Palma - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Palma?
De kans op regen in Palma is %.
Wat is het weer op dit moment in Palma?
Het weer op dit moment in Palma is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Palma?
De warmste maand van Palma is augustus met een gemiddelde temperatuur van 29°C.
Wat is de koudste maand van Palma?
De koudste maand in Palma is maart met een gemiddelde temperatuur van 9°C.