Het weer in Mallorca

Het weer in Mallorca, Spanje

Populaire locaties in Mallorca

Mallorca 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Het weer vandaag in Mallorca

°
C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Mallorca
Kans op regen
%
Vochtigheid Mallorca
%

Spanje weer Weersverwachting in Mallorca

Witte stranden, helder water en zon. Alles wat u nodig heeft om te ontladen van de dagelijkse stress en activiteiten. Mallorca, Spanje is een populaire bestemming en behoort tot een van grootste eilanden van de Baeleric eilanden en tot het zonnige Spanje.

Het weer in Mallorca

Plant u een reis naar Mallorca, bent u op vakantie of woont u daar? Weten wat het weer vandaag gaat doen voorkomt een hoop terleurstellingen. Weer1.com geeft uitgebruide weersinformatie voor elk gewenste maand en dag.

Het huidige weer in Mallorca

De huidige temperatuur in Mallorca is °. Gedurende de dag zal deze temperatuur oplopen tot een maximum van °. Deze dag heeft een minimuum temperatuur van °. Voor actuele temperaturen en verwachtingen bezoek het weer per uur in mallorca.

Mallorca Seizoenen

Mallorca is een eiland wat 4 seizoenen kent. Het eiland heeft milde wintermaanden (dec-feb) met temperaturen tussen de 10-15°C. Heerlijk weer voor wandelingen of het zien van sneeuw in de bergen.

In de lente (maart-mei) lopen de temperaturen al richting de 20°C. Tijdens deze maanden kunt u al genieten aan het strand of een trip plannen naar Semana Santa waar rond Pasen kleurige optochten en straatfeesten zijn.

Dan hebben we de zomer (juni-aug) waar we kunnen genieten van lange warme dagen, blauwe luchten, zon en strand. De temperaturen liggen tussen de 20°C en 30°C.

Heerlijke temperaturen om te genieten van alles wat Mallorca te bieden heeft. De herst (sept-nov) is daarentegen weer mild met maximum temperaturen rond de 20°C.

Over het algemeen kunnen we zeggen dat er 80% zon is gedurende het jaar en er voor iedereen wat wils is.

Beste tijd om naar Mallorca te gaan

Wilt u echt genieten op Mallorca met niet als te warme temperaturen, niet te veel toeristen en mooie hotel prijzen? Ga dan in het voor- of najaar naar het zonnige zuiden genaamd Mallorca.

In het voorjaar kunt u genieten van de amandelbloesem of het Paasfeest. In het najaar kunt genieten van de nazomer van dit eiland.Witte stranden, helder water en zon. Alles wat u nodig heeft om te ontladen van de dagelijkse stress en activiteiten.

Waar wacht u nog op?! Boek en een ticket en geniet van eindeloze ontspanning!

Het weer in Mallorca - FAQ
Word er vandaag regen verwacht in Mallorca?
De kans op regen in Mallorca is %.
Wat is het weer op dit moment in Mallorca?
Het weer op dit moment in Mallorca is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Mallorca?
De warmste maand van Mallorca is juli met een gemiddelde temperatuur van 29°C.
Wat is de koudste maand in Mallorca?
De koudste maand in Mallorca is februari met een gemiddelde temperatuur van 9°C.
Mallorca weerpagina's