Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Grote steden in Catalonië
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Catalonië

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Catalonië
Kans op regen
%
Vochtigheid Catalonië
%

Catalonië 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Spanje weer Weersinformatie in Catalonië

Weet u niet zeker of het vandaag in Catalonië, Spanje, gaat regenen? Wilt u het weer in Catalonië per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Catalonië zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Catalonië weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Catalonië op dit moment

Catalonië is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Catalonië woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Catalonië, Spanje, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Catalonië in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Catalonië weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Catalonië, Spanje, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Catalonië weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Catalonië.

Als u alleen door Catalonië trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Catalonië. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Catalonië per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Catalonië.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Catalonië u niet meer verrassen!

Het weer in Catalonië - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Catalonië?
De kans op regen in Catalonië is %.
Wat is het weer op dit moment in Catalonië?
Het weer op dit moment in Catalonië is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Catalonië?
De warmste maand van Catalonië is augustus met een gemiddelde temperatuur van 28°C.
Wat is de koudste maand van Catalonië?
De koudste maand in Catalonië is februari met een gemiddelde temperatuur van 2°C.