Het weer vandaag in Zvolen

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Zvolen
Kans op regen
%
Vochtigheid Zvolen
%

Slowakije weer Weersinformatie in Zvolen

Weet u niet zeker of het vandaag in Zvolen, Slowakije, gaat regenen? Wilt u het weer in Zvolen per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Zvolen zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Zvolen weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Zvolen op dit moment

Zvolen is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Zvolen woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Zvolen, Slowakije, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Zvolen in Juni pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Zvolen weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Zvolen, Slowakije, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Zvolen weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Zvolen.

Als u alleen door Zvolen trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Zvolen. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Zvolen per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Zvolen.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Zvolen u niet meer verrassen!

Het weer in Zvolen - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Zvolen?
De kans op regen in Zvolen is %.
Wat is het weer op dit moment in Zvolen?
Het weer op dit moment in Zvolen is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in Zvolen?
De warmste maand van Zvolen is augustus met een gemiddelde temperatuur van 25°C.
Wat is de koudste maand van Zvolen?
De koudste maand in Zvolen is februari met een gemiddelde temperatuur van -6°C.