Het weer vandaag in Nis

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Nis
Kans op regen
%
Vochtigheid Nis
%

Servië weer Weersinformatie in Nis

Weet u niet zeker of het vandaag in Nis, Servië, gaat regenen? Wilt u het weer in Nis per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Nis zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Nis weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Nis op dit moment

Nis is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Nis woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Nis, Servië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Nis in Mei pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Nis weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Nis, Servië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Nis weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Nis.

Als u alleen door Nis trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Nis. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Nis per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Nis.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Nis u niet meer verrassen!

Het weer in Nis - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Nis?
De kans op regen in Nis is %.
Wat is het weer op dit moment in Nis?
Het weer op dit moment in Nis is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in Nis?
De warmste maand van Nis is september met een gemiddelde temperatuur van 29°C.
Wat is de koudste maand van Nis?
De koudste maand in Nis is februari met een gemiddelde temperatuur van -4°C.

Aangeboden Hotels in Nis

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Nis te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Nis, kies er een uit en kies uw data.