Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Belgrado

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Belgrado
Kans op regen
%
Vochtigheid Belgrado
%

Belgrado 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Servië weer Klimaat in Belgrado

Weet u niet zeker of het vandaag in Belgrado, Servië, gaat regenen? Wilt u het weer in Belgrado per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Belgrado zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Belgrado weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Belgrado op dit moment

Belgrado is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Belgrado woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Belgrado, Servië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Belgrado, ga dan naar het weer in Belgrado in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Belgrado zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Belgrado, Servië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Belgrado weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Belgrado.

Als u alleen door Belgrado trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Belgrado. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Belgrado per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Belgrado.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Belgrado u niet meer verrassen!

Het weer in Belgrado - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Belgrado?
De kans op regen in Belgrado is %.
Wat is het weer op dit moment in Belgrado?
Het weer op dit moment in Belgrado is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Belgrado?
De warmste maand van Belgrado is september met een gemiddelde temperatuur van 30°C.
Wat is de koudste maand in Belgrado?
De koudste maand in Belgrado is februari met een gemiddelde temperatuur van -2°C.

Vakantie in Belgrado

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Belgrado te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Belgrado, kies er een uit en kies uw data.