Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Timisoara

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Timisoara
Kans op regen
%
Vochtigheid Timisoara
%

Timisoara 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Roemenië weer Klimaat in Timisoara

Weet u niet zeker of het vandaag in Timisoara, Roemenië, gaat regenen? Wilt u het weer in Timisoara per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Timisoara zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Timisoara weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Timisoara op dit moment

Timisoara is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Timisoara woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Timisoara, Roemenië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Timisoara, ga dan naar het weer in Timisoara in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Timisoara zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Timisoara, Roemenië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Timisoara weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Timisoara.

Als u alleen door Timisoara trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Timisoara. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Timisoara per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Timisoara.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Timisoara u niet meer verrassen!

Het weer in Timisoara - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Timisoara?
De kans op regen in Timisoara is %.
Wat is het weer op dit moment in Timisoara?
Het weer op dit moment in Timisoara is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Timisoara?
De warmste maand van Timisoara is september met een gemiddelde temperatuur van 30°C.
Wat is de koudste maand in Timisoara?
De koudste maand in Timisoara is februari met een gemiddelde temperatuur van -2°C.

Vakantie in Timisoara

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Timisoara te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Timisoara, kies er een uit en kies uw data.