Het weer vandaag in Satu mare

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Satu mare
Kans op regen
%
Vochtigheid Satu mare
%

Satu mare 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Roemenië weer Weersinformatie in Satu mare

Weet u niet zeker of het vandaag in Satu mare, Roemenië, gaat regenen? Wilt u het weer in Satu mare per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Satu mare zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Satu mare weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Satu mare op dit moment

Satu mare is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Satu mare woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Satu mare, Roemenië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Satu mare in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Satu mare weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Satu mare, Roemenië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Satu mare weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Satu mare.

Als u alleen door Satu mare trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Satu mare. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Satu mare per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Satu mare.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Satu mare u niet meer verrassen!

Het weer in Satu mare - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Satu mare?
De kans op regen in Satu mare is %.
Wat is het weer op dit moment in Satu mare?
Het weer op dit moment in Satu mare is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Satu mare?
De warmste maand van Satu mare is augustus met een gemiddelde temperatuur van 28°C.
Wat is de koudste maand van Satu mare?
De koudste maand in Satu mare is februari met een gemiddelde temperatuur van -4°C.

Aangeboden Hotels in Satu mare

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Satu mare te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Satu mare, kies er een uit en kies uw data.