Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Prahova

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Prahova
Kans op regen
%
Vochtigheid Prahova
%

Prahova 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Roemenië weer Klimaat in Prahova

Weet u niet zeker of het vandaag in Prahova, Roemenië, gaat regenen? Wilt u het weer in Prahova per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Prahova zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Prahova weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Prahova op dit moment

Prahova is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Prahova woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Prahova, Roemenië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Prahova, ga dan naar het weer in Prahova in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Prahova zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Prahova, Roemenië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Prahova weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Prahova.

Als u alleen door Prahova trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Prahova. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Prahova per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Prahova.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Prahova u niet meer verrassen!

Het weer in Prahova - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Prahova?
De kans op regen in Prahova is %.
Wat is het weer op dit moment in Prahova?
Het weer op dit moment in Prahova is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Prahova?
De warmste maand van Prahova is september met een gemiddelde temperatuur van 30°C.
Wat is de koudste maand in Prahova?
De koudste maand in Prahova is februari met een gemiddelde temperatuur van -4°C.