Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Iasi

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Iasi
Kans op regen
%
Vochtigheid Iasi
%

Iasi 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Roemenië weer Weersinformatie in Iasi

Weet u niet zeker of het vandaag in Iasi, Roemenië, gaat regenen? Wilt u het weer in Iasi per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Iasi zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Iasi weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Iasi op dit moment

Iasi is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Iasi woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Iasi, Roemenië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Iasi in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Iasi weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Iasi, Roemenië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Iasi weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Iasi.

Als u alleen door Iasi trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Iasi. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Iasi per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Iasi.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Iasi u niet meer verrassen!

Het weer in Iasi - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Iasi?
De kans op regen in Iasi is %.
Wat is het weer op dit moment in Iasi?
Het weer op dit moment in Iasi is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Iasi?
De warmste maand van Iasi is augustus met een gemiddelde temperatuur van 28°C.
Wat is de koudste maand van Iasi?
De koudste maand in Iasi is februari met een gemiddelde temperatuur van -6°C.

Aangeboden Hotels in Iasi

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Iasi te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Iasi, kies er een uit en kies uw data.