Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Bihor

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Bihor
Kans op regen
%
Vochtigheid Bihor
%

Bihor 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Roemenië weer Klimaat in Bihor

Weet u niet zeker of het vandaag in Bihor, Roemenië, gaat regenen? Wilt u het weer in Bihor per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Bihor zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Bihor weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Bihor op dit moment

Bihor is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Bihor woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Bihor, Roemenië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Bihor, ga dan naar het weer in Bihor in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Bihor zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Bihor, Roemenië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Bihor weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Bihor.

Als u alleen door Bihor trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Bihor. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Bihor per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Bihor.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Bihor u niet meer verrassen!

Het weer in Bihor - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Bihor?
De kans op regen in Bihor is %.
Wat is het weer op dit moment in Bihor?
Het weer op dit moment in Bihor is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Bihor?
De warmste maand van Bihor is september met een gemiddelde temperatuur van 29°C.
Wat is de koudste maand in Bihor?
De koudste maand in Bihor is februari met een gemiddelde temperatuur van -3°C.