Het weer vandaag in Krakau

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Krakau
Kans op regen
%
Vochtigheid Krakau
%

Polen weer Weersinformatie in Krakau

Weet u niet zeker of het vandaag in Krakau, Polen gaat regenen? Wilt u het weer in Krakau per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Krakau zien?

U vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Krakau weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Krakau op dit moment

Krakau is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Krakau woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Krakau, Polen is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Krakau in April pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Krakause weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als u de meest actuele weersinformatie in Krakau, Polen, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet je altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Krakau weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Krakau.

Als u alleen enkel door Krakau trekt kun kunt u ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Krakau. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Krakau per maand te pakken en te presenteren kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Krakau.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Krakau u niet meer verassen!

Het weer in Krakau - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Krakau?
De kans op regen in Krakau is %.
Wat is het weer op dit moment in Krakau?
Het weer op dit moment in Krakau is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Krakau?
De warmste maand van Krakau is augustus met een gemiddelde temperatuur van 25°C.
Wat is de koudste maand van Krakau?
De koudste maand in Krakau is februari met een gemiddelde temperatuur van -4°C.