Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Schiphol

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Schiphol
Kans op regen
%
Vochtigheid Schiphol
%

Schiphol 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Nederland weer Klimaat in Schiphol

Weet u niet zeker of het vandaag in Schiphol, Nederland, gaat regenen? Wilt u het weer in Schiphol per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Schiphol zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Schiphol weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Schiphol op dit moment

Schiphol is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Schiphol woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Schiphol, Nederland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Schiphol, ga dan naar het weer in Schiphol in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Schiphol zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Schiphol, Nederland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Schiphol weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Schiphol.

Als u alleen door Schiphol trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Schiphol. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Schiphol per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Schiphol.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Schiphol u niet meer verrassen!

Het weer in Schiphol - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Schiphol?
De kans op regen in Schiphol is %.
Wat is het weer op dit moment in Schiphol?
Het weer op dit moment in Schiphol is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Schiphol?
De warmste maand van Schiphol is augustus met een gemiddelde temperatuur van 21°C.
Wat is de koudste maand in Schiphol?
De koudste maand in Schiphol is maart met een gemiddelde temperatuur van 2°C.

Vakantie in Schiphol

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Schiphol te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Schiphol, kies er een uit en kies uw data.